To je to što me zanima!

Ćiro zaglavio u 'spačeku' ispred crvenog tepiha

Potporu ženama u borbi protiv raka dojke Neven Ciganović izrazio je ružičastom vrpcom koja mu je pristajala uz kravatu. Seve je došla s dvojicom
Vidi originalni članak

Časopis Story proslavio je šesti rođendan u muzeju Mimara u Zagrebu. Hrvatske celebrityje dočekao je na ulazu crveni tepih i stjuardi. Prvi uzvanici, RTL-ove voditeljice Vanja Halilović i Antonija Stupar, na proslavu su stigle sat vremena ranije jer su izvještavale s proslave. Slaven Bilić i Robert Prosinečki po pljusku bez kišobrana žurili su prema ulazu, a njihov kolega Miroslav Blažević Ćiro imao je male probleme tijekom izlaska iz Burtona, redizajniranog dvosjeda popularnog "spačeka". Stražnjica mu se zaglavila na sjedalu pa su mu samo noge virile, no uz navijanje okupljene publike izvukao se van.
Vlatka Pokos s leptirima na haljini došla je sama, a njezina bivša prijateljica Snježana Mehun na tulum je stigla s 15-godišnjim sinom Dinom, naravno, u automobilu Hummer. Manekenku Ivu Jerković dopratio je stilist Neven Ciganović, koji je uz ružičastu kravatu spojio i ružičastu vrpcu, simbol za borbu protiv raka dojke. Bijelom limuzinom na glamurozan party tjednika došla je Severina u pratnji sarajevskog glazbenika Vajte i umjetnika Ivice Propadala. "Gas, gas, joj, što volim miris kamiona" dobacivala je publika Sevi stihove njezine nove pjesme. "Farmeri" Mia Kovačić, Josipa Pavičić i Boris Kosmač došli su zajedno u zelenim tonovima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sinke 07.05.2008.

    Na što liče ishlapjeli i bljedi sjaj nečega tko zna čega.

  • bumbix 07.05.2008.

    A gdje su tu celebrity? Molim da me netko prosvijetli?

  • saltyL 06.05.2008.

    jedini celebrity tamo bila je Severina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare