To je to što me zanima!

Član stranke dezinficirao cijelo lice i postao viralni hit u regiji

U želji da bude što sigurniji, a vjerojatno i da ga sprej barem donekle rashladi od preznojavanja, neimenovani član partije spustio je svoju masku do brade, pošpricao se po cijelom licu i zatim dobro utrljao.
Vidi originalni članak

Maske, rukavice, sredstva za dezinfekciju ruku i održavanje socijalne distance postale su naša nova svakodnevica, no od straha, ali možda i vrućine, neki su malo ipak pretjerali. 

KAOS U CRNOJ GORI BMW-om se zabio u ljude koji su slavili poraz Mile Đukanovića

Video člana Demokratske partije socijalista Crne Gore, stranke Mila Đukanovića, za vrijeme press konferencije nasmijao je cijelu regiju. 

POGLEDAJTE VIDEO DEZINFEKCIJE:

U želji da bude što sigurniji, a vjerojatno i da ga sprej barem donekle rashladi od preznojavanja, neimenovani član partije spustio je svoju masku uredno do brade, pošpricao se po cijelom licu i zatim dobro utrljao. 

Očekivano, pošto se sve skupa emitiralo uživo na televiziji cijela situacija nije mogla proći neopaženo i komični gospodin postao je veliki hit na društvenim mrežama, gdje se ne mogu načuditi njegovom potezu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Bezobraznik 05.09.2020.

    Ma jel u regiji?

  • It's kišing 05.09.2020.

    Ako niste znali postoje takvi osvježivači u spreju koji se špricaju po licu... Ne branim ovog lika, ali vrlo vjerojatno da je upravo to koristio...

  • 8000E placa!sigurna Hrvatska!😂 05.09.2020.

    Evo ovakva spadala upravljaju svijetom!! Zalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare