To je to što me zanima!

Član tima Nicki Minaj izboden nasmrt, drugi teško ozlijeđen

U baru u kojem su bili izbila je svađa. De'Von Pickett je poginuo, a Eric Parker, koji je zadobio nekoliko ubodnih rana prevezen je u bolnicu i u kritičnom je stanju
Vidi originalni članak

Član tima pjevačice Nicki Minaj (32), 29-godišnji De'Von Pickett izboden je do smrti, a Eric Parker (27) teško je ozlijeđen u srijedu ujutro u Philadelphiji. Tamo su bili dva dana, govori Minaj, i pripremali se za turneju. 

U baru u kojem su bili izbila je svađa, a Eric koji je zadobio nekoliko ubodnih rana prevezen je u bolnicu i u kritičnom je stanju. Za tučnjavu i ubojstvo osumnjičen je bivši zaposlenik bara koji je još na slobodi. 

- Nevjerojatno. Eric se oporavlja, a besmisleno nasilje uzelo je život sjajnom čovjeku. Jako tužno - napisala je Nicki ispod fotografije svojih prijatelja koju je objavila na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • THWWIW 19.02.2015.

    Stvarno tužno šta se u ovom svijetu događa. Čovjek je izgubio život, a ubojica je i dalje na slobodi. Nije bitno tko su oni, svaka ozlijeda, a tek smrt je nešto najgore šta se može dogoditi čovjeku. Ericu želim brzo oporavak, a De'Von R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare