To je to što me zanima!

Članovi grupe Abba nastupili zajedno nakon trideset godina

Članovi legendarne grupe Abba prvi su puta, nakon punih trideset godina, nastupili zajedno. Na privatnoj proslavi u Stockholmu, obilježili su pola stoljeća otkako su počeli raditi zajedno
Vidi originalni članak

Članovi legendarne grupe Abba prvi su puta, nakon punih trideset godina, nastupili zajedno. Na privatnoj proslavi u Stockholmu, članovi Abbe obilježili su pola stoljeća otkako su Björn Ulvaeus i Benny Andersson počeli raditi zajedno. Njih dvojica su, na opće iznenađenje, uz Agnethu Fältskog and Anni-Frid Lyngstadon izveli i stari hit iz 1980. godine,  'Me and I'. Zadnji su puta na svjetskoj turneji bili još 1982., ali se legenda o švedskoj grupi prenosi s generacije na generaciju.

Hitovi koje su objavili kao da nikada ne stare, ali su do ove godine uporno odbijali pojaviti se u originalnom sastavu. Naime, prvi su puta u javnost izašli kao kvartet koji poznaje cijeli svijet nedavno, isto tako u Stockholmu, na promociji novog grčkog restorana nazvanog 'Mamma Mia The Party!'.

Kao što je poznato Abbu su činila dva, sada rastavljena bračna para, a od 1982. Pojavljivali su se na manjim koncertima i svečanostima, ali nikada u zadnjih tri desetljeća nisu otpjevali pjesmu zajedno, kao sada u Stockholmu. U Rock and roll kuću slavnih primljeni su 2010., a čak niti za tu se prigodu nisu okupili u punom sastavu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • menart 08.06.2016.

    Znaju Svedjani glazbu radit pocevsi od Abbe, Roxette.... BILI I OSTALI NAJBOLJI.

  • popcorn2 07.06.2016.

    Imam sve njihove ploče.Odrasla sam uz njihove pjesme.Neponovljivi.

  • Mthesecond 07.06.2016.

    Presmiješni kostimi...Po tome ih pamtim :)) Ali i po dobroj glazbi :)) Lijepe melodije su ostavili za sobom....Najbolji švedski izvozni glazbeni proizvod :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare