To je to što me zanima!

Coco-T u kostimu životinjskog uzorka: Volim ljetnu opremu...

Starleta je na Twitteru objavila svoje golišave fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu te sa šeširom i naočalama. Poručila je da je u Las Vegasu 110 stupnjeva
Vidi originalni članak

Imam kostim životinjskog uzorka, naušnice i šešir. Volim ljetnu opremu, 110 stupnjeva je, napisala je Coco-T (34) na Twitteru u petak pokazujući svoje obline u kupaćem kostimu životinjskog uzorka.

Supruga repera Ice-T-ja na Twitteru je objavila fotografije snimljene u Las Vegasu na kojima je u prvom planu njezina predimenzionirana stražnjica. Starleta obožava ples oko šipke jer lijepo oblikuje tijelo dok se u teretani sa svojim trenerom svakodnevno znoji kako bi imala izražene mišiće na guzi.

Na jednoj od fotografija ponosno se isprsila stojeći pokraj supruga koji je sjedio u bijelom izdanju od glave do pete.

- Ovo je dobra fotografija Ice-T-ja i mene - napisala je starleta i potom objavila fotografiju na kojoj pozira s grupom djevojaka ispred hotela i kasina Hard Rock.

Coco u Las Vegasu nastupa u topless showu 'Peepshow' u kojem je zamijenila trudnu Playboyevu zečicu Holly Madison.

- Ne stidim se svog tijela. Mislim da su sva tijela prekrasna, ona su poput umjetnosti u mom umu - napisala je nedavno na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • kamen sa srca 22.07.2013.

    Za tu guzičetinu će vrlo brzo trebati satelitske snimke da ju cijelu uhvate...

  • Topolino123 22.07.2013.

    Zanimanje starleta je jedino zanimanje za koje ti netrebaju škole, a možeš zarađivat od toga pun kufer,ali jedini je preduvijet da su sise najmanje 4 i da je oblo dupe. Niš drugo.

  • krapinek 22.07.2013.

    užas. dobro je jedino da joj se ne vidi baš faca. u kompletu bi to bila totalna katastrofa. to je starleta. kaj bi to u pravom smislu i trebalo značit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare