To je to što me zanima!

Coco 'zna znanje': Gledajte i učite kako se pokazuje guza

Starleta je proglasila pobjednice bikini natjecanja na koje je stigla u crnom badiću i vrtoglavim štiklama u društvu supruga, repera Ice-T-ja. Izvijala se i dizala ruke u zrak
Vidi originalni članak

Zahvaljujući provokativnim golišavim izdanjima po kojima je poznata, Coco-T (34) bila je pravi izbor za gošću bikini natjecanja u Las Vegasu. Paradirala je pokraj bazena u crnom kupaćem kostimu i crno-zlatnim štiklama ponosno pokazujući silikonske grudi i predimenzioniranu stražnjicu.

Društvo joj je na natjecanju pravio i suprug, reper Ice-T (55). Starleta je nedavno izjavila da joj je suprug pomogao da prihvati svoje tijelo i da je zbog njega shvatila da može biti seksi. 

- Mrzila sam svoje bokove, a voljela grudi. Kupila sam ih kada sam imala 18 godina i volim ih. Ice je zaslužan što sam danas to što jesam, on mi je rekao da moram početi s nečim raditi i da bi to mogle biti moje obline jer su jedinstvene - samouvjereno je izjavila. 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • black_cat 16.09.2013.

    e to se zive guzičetina

  • TihiJaki 07.09.2013.

    sto je tu lijepo na njoj. nista nakaza ..................

  • miki3 05.09.2013.

    šta bih ja sad od nje trebala naučiti vauu ima dupe i sise ii imam i ja i još 10000 žena al ih ne pokazujemo i ne stavljamo na pladanj -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare