To je to što me zanima!

Cocu spremaju za plastičnu operaciju: Čeka ga još borbe

OPORAVLJA SE Vinku su liječnici uspjeli očistiti ranu na trtici. Stabilno je, ali i dalje mora primati lijekove protiv bolova. Pjevač će imati operaciju sljedeći tjedan
Vidi originalni članak

Nakon što je zbog teške infekcije na trtici više od dva tjedna proveo na Jedinici intenzivne njege KBC-a Split, trogirski pjevač prebačen je na kirurški intenzivni odjel i pripremaju ga za plastičnu operaciju. Stanje Vinka Coce (59) je stabilno, a trebali bi ga operirati sljedeći tjedan. Njegov brat Duje tvrdi da se pjevač dobro osjeća, a to što su ga prebacili na drugi odjel, kaže, budi im veliku nadu da je najgore prošlo i da će se brzo oporaviti.

- Ovo je druga faza zacjeljenja. Čeka ga još borbe, a i dalje redovito prima lijekove protiv bolova što ga omamljuje – rekao nam je Duje Coce.

Pjevačeva supruga Janja je svaki dan uz njega, a u prognozama je vrlo oprezna.

- To je velika rana, a on mora ležati na leđima pa ga boli. Svakako je bolje, ali treba uzeti u obzir stanje njegova organizma. Još dugo mora biti pod liječničkim nadzorom. Prehrambene navike će mijenjati. Sigurno je da mu više neću dopustiti da u novinama govori kako je počeo s dijetom, a onda deset dana nakon toga ima još više kilograma – uvjerava nas Janja Coce, koja mu je brzom reakcijom prije dvadesetak dana vjerojatno i spasila život.

Ona je, naime, vidjevši ranu, doslovno “strpala” glazbenika u auto i odjurila na Hitnu. Pjevač je danima prije toga trpio bolove i imao je visoku temperaturu, no nije ni pomislio da je riječ o nečemu ozbiljnom. Čim su ga primili u bolnicu, smjestili su ga na jedinicu intenzivnog liječenja i obavili prvi kirurški zahvat. Stanje mu je bilo kritično.

Bio je priključen na aparate koji su mu pratili životne funkcije. Ubrzo je uslijedio još jedan zahvat te svakodnevna bolna čišćenja i previjanja rane. Oporavak je otežavalo loše opće stanje njegova organizma – problemi sa šećerom, visokim krvnim tlakom, srčane tegobe i višak kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Đurđa_1 31.05.2013.

    borelee888-coce nije krmak nego bolestan čovjek i draga osoba sa osebujnim glasom-za vas neću reči da ste krmak ,ali niste ni dobra osoba(ispod časti mi je da kažem da ste svinja)

  • idešđurđa 31.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • magdalena63 31.05.2013.

    Ovo ne kuzim: žena je primjetila da nešto nije u redu tek kad se rana toliko inficirala da mu je život bio ugrožen. Pa ga "hitno" odvezla doktoru. Jel ta brizna supruga stanuje u Americi da nije vidjela šta se dešava s njenim čovjekom? Ja svoga pratim kao kobac, vidim i najmanju sitnicu. A ona nije skuzila da se muž raspada. Svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare