Obavijesti

Show

Komentari 78

Cocu spremaju za plastičnu operaciju: Čeka ga još borbe

Cocu spremaju za plastičnu operaciju: Čeka ga još borbe
4

OPORAVLJA SE Vinku su liječnici uspjeli očistiti ranu na trtici. Stabilno je, ali i dalje mora primati lijekove protiv bolova. Pjevač će imati operaciju sljedeći tjedan

VIDEO

Nakon što je zbog teške infekcije na trtici više od dva tjedna proveo na Jedinici intenzivne njege KBC-a Split, trogirski pjevač prebačen je na kirurški intenzivni odjel i pripremaju ga za plastičnu operaciju. Stanje Vinka Coce (59) je stabilno, a trebali bi ga operirati sljedeći tjedan. Njegov brat Duje tvrdi da se pjevač dobro osjeća, a to što su ga prebacili na drugi odjel, kaže, budi im veliku nadu da je najgore prošlo i da će se brzo oporaviti.

- Ovo je druga faza zacjeljenja. Čeka ga još borbe, a i dalje redovito prima lijekove protiv bolova što ga omamljuje – rekao nam je Duje Coce.

Pjevačeva supruga Janja je svaki dan uz njega, a u prognozama je vrlo oprezna.

- To je velika rana, a on mora ležati na leđima pa ga boli. Svakako je bolje, ali treba uzeti u obzir stanje njegova organizma. Još dugo mora biti pod liječničkim nadzorom. Prehrambene navike će mijenjati. Sigurno je da mu više neću dopustiti da u novinama govori kako je počeo s dijetom, a onda deset dana nakon toga ima još više kilograma – uvjerava nas Janja Coce, koja mu je brzom reakcijom prije dvadesetak dana vjerojatno i spasila život.

Ona je, naime, vidjevši ranu, doslovno “strpala” glazbenika u auto i odjurila na Hitnu. Pjevač je danima prije toga trpio bolove i imao je visoku temperaturu, no nije ni pomislio da je riječ o nečemu ozbiljnom. Čim su ga primili u bolnicu, smjestili su ga na jedinicu intenzivnog liječenja i obavili prvi kirurški zahvat. Stanje mu je bilo kritično.

Bio je priključen na aparate koji su mu pratili životne funkcije. Ubrzo je uslijedio još jedan zahvat te svakodnevna bolna čišćenja i previjanja rane. Oporavak je otežavalo loše opće stanje njegova organizma – problemi sa šećerom, visokim krvnim tlakom, srčane tegobe i višak kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti