To je to što me zanima!

Coleen: Wayne i ja imali smo uspone i padove baš kao svi

Supruga jedne od najvećih nogometnih zvijezda priznala je da i oni, kao i svaki drugi bračni par, imaju svojih problema. Zajedno su još otkako su imali 16 godina
Vidi originalni članak

Coleen Rooney (29) ostala je uz svog supruga unatoč svemu, pa čak i seks skandalima koji su potresali njihov brak. S Wayneom Rooneyem (29) u vezi je još od 16. godine. U zadnjem intervjuu otkrila je kako provode vrijeme kad su napokon zajedno te što je to održalo njihov brak unatoč svim problemima. 

Prije pet godina Coleen je iselila iz njihovog zajedničkog doma jer je saznala da ju je varao s prostitutkama još dok je bila trudna s njihovim prvim djetetom. No sve probleme su uspjeli izgladiti, a danas su jedna od najjačih slavnih obitelji.

- Nema nikakvog tajnog recepta za uspjeh našeg braka. Imali smo svoje uspone i padove kao i svi brakovi. nekad je bilo teže, nekad lakše, ali sveukupno je puno više onih ljepših trenutaka - rekla je Coleen. Dodala je da su zajedno jaki jer oboje imaju snažne karaktere. 

- Pošto imamo dvoje djece trudimo se što više vremena provoditi zajedno. Jedan dan u tjednu obavezno odemo na večeru ili u kino. Bitno je da smo skupa što je više to moguće - zaključila je Coleen. Smatra da ima sretnu obitelj. 

Par je zajedno 13 godina, a imaju sinove Kaija (5) i jednogodišnjeg Klaya. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • piksa123 01.05.2015.

    ja iskreno vjerujem da si mu oprostila nevjeru jer ti je prezgodan i predobar a ne zbog bankovnog racuna

  • Vjeverica od 2 grama 30.04.2015.

    Rooney će još malo irokezu moć furati

Komentiraj...
Vidi sve komentare