To je to što me zanima!

Čolićeva kći Una ponosno pozira na fotkama, a broj pratitelja samo raste: 'Zgodna si na tatu'

'Prelijepa si, prirodna ne radi neke gluposti na sebi zbog mode. Bit ćeš jedinstvena ako ostaneš prirodna' poručio joj je jednom prilikom jedan pratitelj na fotografiji
Vidi originalni članak

Una Čolić (19) kćer pjevača Zdravka Čolića i supruge Aleskandre, sve više pažnje privlači fotografijama na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predivna Una ne skriva svoju ljepotu, a brojni pratitelji ističu da je zgodna na oca. Na fotografijama često ističe svoj zavodljivi osmijeh, ali i prikladan modni stajling.

Prema pisanju srpskih medija, prije pandemije korona virusa Una je bila rado viđen gost u luksuznim beogradskim restoranima. Voli i putovanja tijekom kojih odsjeda u skupocjenim hotelima, a na Instagramu ima gotovo 30 tisuća pratitelja.

Navodno je išla u privatnu gimnaziju na Košutnjaku koju je pjevač platio oko 50.000 eura, a dok nije posjedovala vozačku dozvolu, imala je svog vozača.

UNA OBARA Čolićeva kći zavodi u kupaćem, pazi na modu i voli putovanja

Čolić se 2001. oženio Aleksandrom, a par osim Une ima i mlađu kćer Laru (14).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nina68 02.07.2021.

    Ja mislim da su ćube umjetne a možda i nos?

  • Južni vjetar 29.05.2021.

    Katastrofa, mlada cura već unakažena plastikom. Te napumpane usne su užasne, osim ako nisu potrebne u izvjesnoj profesiji, koja se ovdje ne smije pominjati.

  • Zlatna Vuga 29.05.2021.

    O Zdravko, Zdravko, pa što si joj dao da si tak unakazi lice s tim umjetnim čubama

Komentiraj...
Vidi sve komentare