To je to što me zanima!

Colin Farrell poljubio je Ellen u usta, Portia pjevala kao Marilyn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Domaćica showa u emisiji posvećenoj svom rođendanu nije znala tko će joj biti gosti. Cijeli show za voditeljicu Ellen DeGeneres bio je veliko iznenađenje.
Vidi originalni članak

Ellen DeGeneres u srijedu je proslavila svoj 53. rođendan. Brojni gosti iznenađenja pojavili su se u njenoj emisiji. Gosti su emisiju posredstvom njezine supruge Portie De Rossi. Jedna od njenih gošći u slavljeničkoj emisiji bila je i Pink (31) koja je s domaćicom showa dobra prijateljica. Kod Ellen je javnost i obavijestila o svojoj trudnoći.

- Kad su mi rekli što me očekuje, bojala sam se da mi se ljudi koje će mi dovesti možda uopće neće sviđati. Cijeli show za mene je bio veliko iznenađenje - rekla je Ellen.

Colin Farrell (34) prilikom ulaska u studio slavljenicu je poljubio u usta. Rođendan joj je došla čestitati i Julia Roberts (43) koja se našalila kako je ljuta jer je Ellen nikada nije pozvala u svoju emisiju iako je ona godinama to očekivala. Portia de Rossi (37) svojoj supruzi je otpjevala 'Happy Birthday' odjevena poput Marilyn Monroe. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kikibonbon23 28.01.2011.

    uzmiiiii meeeeeeeeeeee

  • Ira27 28.01.2011.

    Uh oprostite ja mislila komentari kad tamo vrata za 3 b....

  • šnjofam gaćice 28.01.2011.

    a je se ofuco Colin..strasno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare