To je to što me zanima!

Conneryjevu udovicu optužili su za utaju poreza: 'To su gluposti'

Slučaj je 'težak' više od 20 milijuna funti, a španjolske vlasti upozorile su kako namjeravaju obavijestiti Micheline o optužnici i pokrenuti ponovno slučaj kako bi se moglo realizirati suđenje. Ona negira upletenost.
Vidi originalni članak

Slavni škotski glumac Sean Connery preminuo je 31. listopada u 91. godini, a otišao je mirno u snu. Na Bahamima, gdje je već desetljećima imao imanje i živio. Vijest o njegovoj smrti objavila je i potvrdila glumčeva obitelj, a do kraja je s njim bila njegova dugogodišnja supruga, slikarica Micheline Roquebrune (91).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Conneryjeva udovica prolazi kroz teške dane. Tek što je izgubila supruga pokrenuta je protiv nje ponovno optužnica za poreznu prevaru u Španjolskoj, piše britanski The Sun

Radi se o utaji poreza vezanoj uz prodaju nekretnina u Marbelli. Slučaj je 'težak' više od 20 milijuna funti, a španjolske vlasti upozorile su kako namjeravaju obavijestiti Micheline o optužnici i pokrenuti ponovno slučaj kako bi se moglo realizirati suđenje. Tužitelji su istaknuli kako je najveća prepreka 'nedostatak suradnje' s vlasti na Bahamima.

NA AZURNOJ OBALI Luksuzna vila Seana Conneryja prodaje se za 210 milijuna kuna

Roquebrune i Connery u braku su bili 45 godina, a slikarica je optužbe nazvala 'potpunim glupostima'. Sir Seanu se nikad nije sudilo, no njegovi odvjetnici, gradonačelnik Marbelle i nekolicina vijećnika završili su u pritvoru zbog prevare sa zemljištem i nekretninama u Andaluziji. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Selo_malo 10.11.2020.

    S obzirom na dob optuženice, predlažem joj suđenje u Hrvatskoj. U tom bi joj slućaju ostatak života prošao potpuno bezbrižno jer ne bi bilo niti teoretske mogućnosti da doživi pravomoćnu presudu, Čak niti uz uvijet da živi još toliko. koliko je do sada. Blaženo hrvatsko pravosuđe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare