To je to što me zanima!

Conrad Murray optužen za smrt Michaela Jacksona

Conrad Murray, osobni liječnik Michaela Jacksona ipak će biti optužen za ubojstvo iz nehaja. Uhićenje se očekuje idućeg tjedna
Vidi originalni članak

Conrad Murray, osobni liječnik Michaela Jacksona ipak će biti optužen za ubojstvo iz nehaja. Uhićenje se očekuje početkom idućeg tjedna. Policija namjerava privesti i Jacksonova dermatologa Arnolda Kleina pod istom optužbom. Katherine, majka pokojnog pjevača dala je naslutiti kako razmišlja o podizanju tužbe protiv doktora Murraya u iznosu od 550 milijuna kuna. Kralj popa preminuo je u Los Angelesu 26. lipnja od predoziranja lijekovima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_39633 21.08.2009.

    nije umro 26. lipnja, već 25. od ostatka članka, a i komentara se ograđujem. samo eto, mali \"ispravak netočnog navoda\" :-)

  • šuma 21.08.2009.

    e neka plati ili u zatvor. sam si je zakenja život. bio je doktor poznatoj legendi. ko mu je kriv što je zakenja pa sad nek glavom tuče o zid kad nije bio pametniji ni obrazovan kao doktor

  • bigblue 21.08.2009.

    pa dajte nam malo potpuniju informaciju kad vec pisete..."Jackson je umro od predoziranja lijekovima"...,a njegov lijecnik je optuzen za nehatno prouzrocenje smrti?! Kako, zasto???

Komentiraj...
Vidi sve komentare