To je to što me zanima!

Ćorlukin seks turizam: Zbog ljepotica putuje i po 3000 km

Nogometaš se pretvorio u pravog Don Juana. Dok ga je na Zrću čekala Lana Gadža Čermak, Ćorluka je vrijeme na novaljskoj plaži provodio s Frankom Batelić
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka (26), koji je prije pet godina Slavenu Biliću plakao na ramenu zbog nesretne ljubavi s Ivom Buzov (25), pretvorio se u pravog Don Juana. Djevojci Lani Gadži Čermak (21) obećao je da će nakon utakmice u Rusiji doći na Zrće, no, umjesto s njom, večer je proveo s Frankom Batelić (20). Zbog dviju djevojaka prevalio je put od 3100 km. Svjedoci kažu da su nogometaš i pjevačica s društvom ispred sebe imali tri boce žestice.

- Vedran i Franka grlili su se cijelu noć. On nije mogao stajati na jednome mjestu više od petnaest minuta. Bio je skroz izgubljen - rekla je djevojka, koja je s dvojcem partijala u novaljskom klubu Papaya.

Lana je za to vrijeme bila u apartmanu brinući se zašto joj se dragi ne javlja na mobitel.

Više o Ćorlukinim ljetnim avanturama čitajte u novom broju 24sataExpress!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • LILO_3 28.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • KristianĆavar 28.07.2012.

    zasto da ne ....decko ima lovu ,zgodan je ,popularan svi ga vole pogotovo zenski svijet,a hvala bogu i on nije imun na njizi .pa zasto ne otputovati neki veci put da bi vidio dobar komad prijateljicu zenu curu ljubavnicu nebitno--

  • Doc Holliday 28.07.2012.

    vec mi se sere od ovakvih naslova.. "seks turizam" pustite ga na miru da zivi svoj zivot sta on radi to vas se ne tice! samo znate natrpat lazima da dobijete gledanost! jadni ste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare