To je to što me zanima!

'Cosby nije jedini. Još jedan slavni komičar zlostavlja žene'

Komičarka Roseanne Barr u svom je posljednjom intervjuu progovorila o seksizmu kojem su podvrgnute žene u industriji zabave, a nije se ustručavala otkriti o kome se radi
Vidi originalni članak

Uskoro će ga uhvatiti, postoje brojne optužbe protiv Louis C.K-a. Znao bi se zaključati u sobu s kolegicama i pred njima masturbirati. On je samo jedan od brojnih zlostavljača u industriji, kazala je komičarka Roseanne Barr (63) u intervjuu za The Daily Beast. 

Ovo nije prvi put da je Roseanne javno prozvala Louisa za seksualno napastovanje žena u industriji. To je učinila i prošloga ljeta, kada je na Twitteru napisala: 

'Nemam pojma je li Louis stvarno seksualni prijestupnik, ali postoji više optužbi u Hollywoodu u ženskim krugovima da jest. Trebao bi na to odgovoriti'. 

Roseanne kaže da to u 'muškom svijetu komedije' nije ništa novo. Bill Cosby (78), kaže, nije jedini koji je činio grozne stvari ženama. Da je Bill zlostavljač, to se oduvijek znalo, rekla je Roseanne, a uskoro će se otkriti imena i još drugih slavnih zabavljača koji zlostavljaju žene. 

Louis C.K. (48) o optužbama je progovorio prošloga mjeseca u intervjuu za New York Magazine. 

- Ne zanima me to, to mi ništa ne znači, nije istina - kratko je rekao nagrađivani komičar. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 05.07.2016.

    nije on to oozbiljno mislio, samo se šalio

  • Gola_Istina 04.07.2016.

    Babac izgleda bolje sada nego kad je prije 25-30 godina snimala seriju.

  • kung fu panda 02.07.2016.

    pomislio bi čovik da je filmska industrija u stvari zlostavljačka oaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare