To je to što me zanima!

Cosmo Kramer izgubio je živce i pretukao fotografa?

Michael Richards poznatiji kao Cosmo Kramer iz serije 'Seinfeld' optužen je da je šakama istukao fotografa O'Neila na ulici koji ga je htio uslikati
Vidi originalni članak

Brendon O'Neal, fotograf kojega je navodno pretukao Michael Richards (61), tužio je zvijezdu zbog fizičkog napada u kojem je zadobio mnogobrojne udarce. Michael, poznatiji kao Cosmo Kramer iz televizijske serije 'Seinfeld' navodno ga je prvo dobro izudaramo šakama, srušio na pod a nakon toga nastavio udarati na podu. Fotograf ga je odlučio tužiti zbog nanošenja pshičke i fizičke boli i patnje te traži i odštetu za podmirenje bolničkih troškova. Michael do sad nije odgovorio niti na jedan poziv koji mu je fotograf uputio. Ako ga sud okrivi, Michaelu to ne bi bio prvi negativni istup u javnosti. Prije četiri godine na jednom stand-up nastupu uvrijedio je Afroamerikance u publici nazvavši ih 'crnčugama', tada ga je shvaćao jedino Mel Gibson (54) dok su ga svi ostali osudili pa čak i Jerry Seinfeld (56), a situacija se smirila tek nakon što se javno i ispričao.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jethro_tuller 13.09.2010.

    koliko god mi je zabavan u seinfeldu toliko mi je odbojan u stvarnom zivotu. gledao sam njegove komentare u seinfeldu i drugim nekim emisijama i toliko se trudi filozofirat oko svega i svacega bez trunke duhovitosti. kramera je odglumio maestralno uz nevjerovatne mimike i gestikulacije tijela i na tome mu svaka cast ali bez jerrya i larry davida ode i humor kod richardsa.

  • mmirka 13.09.2010.

    Ovaj lik je ludilo,obožavala sam gledati Seinfelda upravo zbog njega..koji su to pokreti,gestikulacije..strašan je!!! :-)

  • direktor 13.09.2010.

    lažu. nije nikad pipnuo nikoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare