To je to što me zanima!

Courteney Cox na Havajima u bikiniju pokazala zavidnu liniju

Glumica na Havajima provodi vrijeme zbog snimanja serije u kojoj glumi s kolegom Brianom Van Holtom za kojeg se neko vrijeme šuškalo da joj je ljubavnik
Vidi originalni članak

Iako ima 46 godina, Courteney Cox (46) nema problema s pokazivanjem svojih oblina. Glumica je upravo to i učinila tijekom boravka na Havajima. Courteney je snimala scene za seriju 'Cougar Town', a odjevena u zeleni bikini potaknula je glasine da je povećala grudi, no postoji mogućnost i da je trik u gornjem dijelu kupaćeg kostima. Bilo kako bilo, njezine obline i zavidna linija privukle su pozornost i njezinog kolege sa snimanja Josha Hopkinsa (40). Par je snimao scenu u bazenu. 

U seriji Courteney glumi s Brianom Van Holtom (41) za kojeg  se tijekom njezinih prepirki sa suprugom Davidom Arquetteom (39), šuškalo da joj je ljubavnik. Sam David svoje sumnje da ga glumica vara s Brianom potvrdio je u showu kod Oprah Winfrey (57). Bračni par ipak će pokušati spasiti svoj 11 godina dug brak. 


Idi na 24sata

Komentari 21

  • julyI 04.03.2011.

    Ribarian daj ne seri heba biš je ko stara pantigana ,nažaloš nemožeš zato plači

  • july 04.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 2. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • Ribarian 04.03.2011.

    baaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!vidi joj facu na trecoj fotki haaaaaaaaa.....gledas ono, prva, vidi ne izgleda lose ,mozda se na sljedecoj bolje vidi , druga jebate vrhunski izgleda ,ma vjerovatno retusirana, kad ono puf treca............hahahahahehehehehhohohohohhihihihi koja faca i to jos retusirana blaharaha!!!!;-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare