To je to što me zanima!

Courtney Love ne podnosi Brada Pitta: Krivi ga što je ostala bez glavne uloge u kultnom filmu

Kada ju je upitao zašto ne može smisliti Brada, izjavila je da je on kriv za njezin neuspjeh iz davne 1999., koji ju još uvijek boli. Trebala je dobiti ulogu Marle u kultnom filmu 'Klub boraca'
Vidi originalni članak

Američka glumica i glazbenica Courtney Love (58) tvrdi da je Brad Pitt (59) kriv što nije dobila glavnu žensku ulogu u kultnom filmu 'Klub Boraca' (Fight Club) i to zato što je odbila da on utjelovi njenog pokojnog supruga, Kurta Cobaina, u biografskom filmu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Love je nedavno u podcastu popularnog voditelja i stand up komičara, Marca Marona, objasnila zašto ne gaji simpatije prema obožavanom Pittu. 

Kada ju je upitao zašto ne može smisliti Brada, odvratila je da je on kriv za njezin neuspjeh iz davne 1999., koji ju još uvijek boli. Trebala je dobiti ulogu Marle u kultnom filmu 'Klub boraca', međutim, glavna ženska uloga pripala je britanskoj glumici Heleni Bonham Carter. Osebujna rokerica ostala je kratkih rukava i za to krivi Brada.

Love se prisjetila detalja njihove navodne rasprave, navodeći da je rekla Pittu:

- Ne znam vjerujem li ti i ne znam radiš li filmove samo za profit. To su stvarno dobri filmovi o socijalnoj pravdi, ali... ako ne shvaćaš mene, na neki način ne shvaćaš Kurta, a čini mi se da me ne shvaćaš, Brad.

Courtney je ispričala da je redatelj 'Kluba boraca', Gus Van Sant, u zamjenu za ulogu Marle zatražio protuuslugu. Htio je njezinu suglasnost za snimanje biografske drame o Kurtu Cobainu, a u naslovnoj ulozi vidio je Brada Pitta, prenosi Yahoo.

- Ne bih dopustila Bradu da glumi Kurta - izjavila je Courtney u podcastu. 

Love nije detaljno objasnila razlog zbog kojeg vjeruje kako Pitt nije dorastao glumiti njezinog pokojnog supruga. Ukratko, iz bujice njezinih riječi o tome, djeluje da joj jednostavno nije 'sjeo'.

NOVA LJUBAV? Brad Pitt proslavio rođendan u društvu 30 godina mlađe, zbog Ines nije skidao osmijeh s lica

Podsjetimo, Love se udala za frontmena kultne Nirvane 1992. Cobain je umro dvije godine kasnije, s 27 godina. Par je imao jedno dijete, Frances Bean Cobain (30).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 30.12.2022.

    Eto, preživjet će, unatoč tome.

  • Demetra ⚜💙_17 30.12.2022.

    Ova je ko Dvornikove na globanoj razini. Dvije godine braka s Kurtom i još živi od toga. Kakva crna glumica, ma gdje si se ti za glumicu školovala? Ona bi se sa šekspirijankom Bonham Carter uspoređivala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare