To je to što me zanima!

Courtney Love: Poslušala sam Goldie i s 35 bila na faceliftingu

Problematična rokerica krasi naslovnicu kanadskog časopisa Fashion u kojem je otkrila da je s 35 godina otišla pod 'nož'. Pomladila se odlaskom na facelifting
Vidi originalni članak

Udovica pokojnog Kurta Cobaina trenutačno je zauzeta pripremama oko izdavanja svoje autobiografije 'Courtney Love: My Story', koja bi polovicom prosinca trebala ugledati svjetlo dana. U intervjuu za kanadski časopis Fashion, Courtney Love (49), otkrila je da je poslušala savjet glumice Goldie Hawn (67) i s 35 godina otišla na estetsku operaciju pomlađivanja.

- Nitko me ne pita o dostojanstvenom starenju. Poslušala sam savjet Goldie Hawn koja mi je rekla da moram otići na facelifting s 35 godina - rekla je bivša pjevačica grupe Hole. 

Problematična zvijezda smatra da i ona zaslužuje drugu šansu. 

- Ako Natasha Lyonne može zapaliti kuću, a Robert Downey Jr. ići u zatvor na dvije godine i ja zaslužujem drugu šansu. Znam da ima nade za mene - rekla je. 

Plavokosa rokerica 90-ih je glumila s Woodyjem Harrelsonom u filmu 'The People vs. Larry Flynt.

- Neće biti biografskog filma o meni. Neću dopustiti da se to dogodi - rekla je Courtney, koja se za pokojnog frontmana Nirvane udala u veljači 1992. godine na Havajima.

Par je šest mjeseci nakon vjenčanja dobio kćer Frances (21). Kurt se ubio u travnju 1994. godine u Seattleu dok je Courtney bila na odvikavanju u Los Angelesu. 

Courtney Love popljuvala Katy Perry: Dosadna je kao izmet...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Cvrkulja 06.11.2013.

    Od prave prima savjete. Obadvije izgledaju kao plastične lutke pred reciklažu.

  • zahira45 05.11.2013.

    A jel se ona još drogira ili se izlječila ? Sretno sa knjigom.

  • cvita1 05.11.2013.

    money, money, money, must be funny in the richmans world !

Komentiraj...
Vidi sve komentare