Obavijesti

Show

Komentari 10

Courtney Love: Poslušala sam Goldie i s 35 bila na faceliftingu

Courtney Love: Poslušala sam Goldie i s 35 bila na faceliftingu
4

Problematična rokerica krasi naslovnicu kanadskog časopisa Fashion u kojem je otkrila da je s 35 godina otišla pod 'nož'. Pomladila se odlaskom na facelifting

VIDEO

Udovica pokojnog Kurta Cobaina trenutačno je zauzeta pripremama oko izdavanja svoje autobiografije 'Courtney Love: My Story', koja bi polovicom prosinca trebala ugledati svjetlo dana. U intervjuu za kanadski časopis Fashion, Courtney Love (49), otkrila je da je poslušala savjet glumice Goldie Hawn (67) i s 35 godina otišla na estetsku operaciju pomlađivanja.

- Nitko me ne pita o dostojanstvenom starenju. Poslušala sam savjet Goldie Hawn koja mi je rekla da moram otići na facelifting s 35 godina - rekla je bivša pjevačica grupe Hole. 

Problematična zvijezda smatra da i ona zaslužuje drugu šansu. 

- Ako Natasha Lyonne može zapaliti kuću, a Robert Downey Jr. ići u zatvor na dvije godine i ja zaslužujem drugu šansu. Znam da ima nade za mene - rekla je. 

Plavokosa rokerica 90-ih je glumila s Woodyjem Harrelsonom u filmu 'The People vs. Larry Flynt.

- Neće biti biografskog filma o meni. Neću dopustiti da se to dogodi - rekla je Courtney, koja se za pokojnog frontmana Nirvane udala u veljači 1992. godine na Havajima.

Par je šest mjeseci nakon vjenčanja dobio kćer Frances (21). Kurt se ubio u travnju 1994. godine u Seattleu dok je Courtney bila na odvikavanju u Los Angelesu. 

Courtney Love popljuvala Katy Perry: Dosadna je kao izmet...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...