To je to što me zanima!

Cowell i Carmen Electra su u vezi? Slatka je, zabavljamo se

Ona nije moja djevojka. Mi se samo zabavljamo. Jako je slatka, zar ne, rekao je zagonetno Simon Cowell u intervjuu s popularnim voditeljem Ryan Seacrestom
Vidi originalni članak

Vlasnik licence 'X Factora' kojeg su već nekoliko puta uočili u društvu zvijezde serije 'Spasilačka služba', Simon Cowell (53) uvijek je inzistirao da su on i Carmen Electra (40) samo dobri prijatelji.  

- Ona nije moja djevojka. Mi se samo zabavljamo. Jako je slatka, zar ne - rekao je Simon u intervjuu s popularnim voditeljem Ryan Seacrestom. Carmen, koja je bila u braku s košarkaškom zvijezdom Dennisom Rodmanom te rokerom Daveom Navarrom, nedavno je otkrila da joj se Simon svidio nakon što je gostovala u 'X Factoru' kao članica žirija. 

- On je tako sladak, tako divan, baš je drag. Zbilja mi se sviđa - rekla je tada Carmen. Zbližili su se i postali dobri prijatelji. Prvi puta su zajedno viđeni u rujnu na večeri u Los Angelesu. Svjedoci su tad pričali da su se u početku držali samo za ruke, a kasnije su se i ljubili. Simonova posljednja veza bila je s vizažisticom Mezghan Husaainy s kojom je prekinuo prošle godine. Bili su čak i zaručeni. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • remi00 21.12.2012.

    on je bezvezan.

  • WOMANIZER 20.12.2012.

    ma boli njega k, on se "zabavlja" i baš ga briga!

  • provokator_ 20.12.2012.

    dobra je ova elektra samo što bi me puno koštala poput hepove struje

Komentiraj...
Vidi sve komentare