To je to što me zanima!

Craig zadnji put glumi Jamesa Bonda: 'Postajem sve stariji'

Službeni trailer trebao bi biti objavljen u srijedu, a film će biti u kinima od 3. travnja sljedeće godine. Craig je dugo nagoviještao povlačenje, a nedavno je i službeno objavio da je gotov s ulogom Bonda
Vidi originalni članak

Britanski glumac Daniel Craig (51) nedavno je otkrio da je uloga u filmu 'Bond 25: No Time to Die' ujedno i njegova posljednja u franšizi o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. Objavljen je teaser za trailer koji bi trebao izaći ovoga tjedna, te su pokazali kako Craig posljednji put glumi Jamesa Bonda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Lice negativca, kojeg će glumiti Rami Malek (38), skriveno je maskom iza zamućenog stakla. Službeni trailer trebao bi biti objavljen u srijedu, a film će biti u kinima od 3. travnja sljedeće godine.

S ovim je filmom Daniel Craig preoteo Rogeru Mooreu titulu najdugovječnijeg Jamesa Bonda. Iako je povlačenje nagovještavao već i ranije, Craig je nedavno i službeno objavio kako je konačno gotov s ovom ulogom i da je prepušta nekom mlađem.

- Možda je mnogima teško za povjerovati, ali sviđa mi se činjenica da sam James Bond. To je jedan od najtežih, najzahtjevnijih ali i najljepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti puno energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno - ispričao je Daniel.

Pitali su ga želi li biti redatelj franšize, što je on odbio.

- Za Boga miloga, ne! Kad dolazim kući, želim nešto pojesti i potom otići u krevet. Redatelji su noću i dalje na telefonskoj vezi s producentima i scenaristima, a nakon dva sata sna moraju se vratiti na set. Ne hvala - rekao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • burek. 03.12.2019.

    lijepo neka keanu reeves bude bond, on ne stari

  • Hyper 02.12.2019.

    Ma kakav Craig, pravi Bond bio je Sean Connery (‘Never say never’), a može proći i Brosnan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare