To je to što me zanima!

Crawford i suprug iskeširali 72 mil. kuna za vilu u Kaliforniji

Vila na imanju ima pet spavaćih soba, šest kupaonica i vanjski bazen. Par posjeduje i kuću uz ocean na Floridi te vilu u Meksiku, gdje se druže sa susjedom, glumcem Georgeom Clooneyjem
Vidi originalni članak

Luksuzno imanje nalazi se na Beverly Hillsu, a kupili su ga od Ryana Teddera, pjevača OneRepublica.

Supermodel Cindy Crawford (51) i biznismen Rande Gerber (55) za vilu s pet spavaćih soba, šest kupaonica i vanjskim bazenom izdvojili su više od 11 milijuna dolara (oko 72 milijuna kuna).

Par posjeduje i kuću uz ocean na Floridi te vilu u Meksiku, gdje se druže sa susjedom, glumcem Georgeom Clooneyjem.

Inače, njihova kći Kaia nedavno je proslavila 16. rođendan. Mnogi su primijetili sličnost između majke i kćeri.

- Ista si Cindy početkom devedesetih - poručili su joj pratitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • emilzatopek 22.09.2017.

    Ne bih želio niti mi je namjera biti patetičan i pretenciozan ali osobno bi me više od zadovoljstva nad milijunskih vrijednosti nekretnina zanimao osjećaj duboko u mojoj nutrini kako je to imati desetine milijuna dolara vrijedne nekretnine i leći na večer u postelju sa saznanjem da netko u nekom kutku svijeta spava pod šatorom, negdje na klupama, u potleušicama sa šakom riže. Drugim riječima bez obzira na kojoj strani svijeta i o bilo kome da se radi, stava sam da je to razbacivanje novcima. Upravo zbog te neravnomjeronsti, precijenjenosti zanimanja, nepravednih stjecanja, javljaju se ogromne razlike i nepravde među ljudima. Slobodan sam čak reći da se radi o bahatosti. Što vrijeme više odmiče i svakim danom što više upoznajem svijet oko sebe sve sam zadovoljniji s onim malim što posjedujem a radujem se novim spoznajama.

  • teaa 22.09.2017.

    Veliko cudo za zenu koja je vec 30g top model 😊 i da krasna su, bas lijep par

Komentiraj...
Vidi sve komentare