To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo: Pa naravno da svom sinu mijenjam pelene

Nogometaš kaže da mu prematanje djeteta nije prva stvar na listi omiljenih načina kako provesti vrijeme, ali svejedno to radi. Zbog sina je postao puno odgovorniji
Vidi originalni članak

Iako ga mnogi kritiziraju da je brigu o sinu prepustio majci i sestrama dok on uživa s Irinom Shayk (24) i trenira nogomet, čini se da su kritike potpuno neutemeljene. Cristiano Ronaldo (25) za španjolske je medije rekao kako je, otkako je postao tata, puno odgovorniji.

- Naravno da sinu mijenjam pelene. Nije mi to prva stvar na listi omiljenih načina kako provesti vrijeme, ali svejedno to radim - pohvalio se nogometaš.

Dodao je kako se nada da će sin poći njegovim stopama i baviti se nogometom, no podržat će ga u svakom izboru. 

- Ovakvu vrstu odgovornosti nikad nisam imao i to me u potpunosti promijenilo. Sretan sam što imam podršku obitelji koja mi puno znači - rekao je Ronaldo.

Kaže da Cristiano Jr. ide rano spavati, ali mama mu je rekla kako neki dan nije htio zaspati tako dugo dok na televiziji nije vidio tatu kako igra i zabija gol.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • amsterdam110 20.01.2011.

    snopy postoji citav film na you tube

  • AnitaKlc 20.01.2011.

    ma daj molim te...... on nezna ni kak mu sin izgleda XD

  • gloss13 20.01.2011.

    Mislim da je time sam pokazao što misli o sebi i ljubavi prema samome sebi,pa sam si je kupio dijete,jako sebično.Čak su izjavljivali da je isti tata, tako da Cristiana ima još jedna generacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare