To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo priznao da samo na djecu i dom mjesečno potroši više od 750 tisuća kuna

Nogometaš s djevojkom Georginom Rodriguez ima četvero djece, od kojih je troje rodila surogat majka, a uskoro će dobiti blizance. Šesteročlana obitelj postat će osmeročlana, a troškovi će sigurno narasti
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih i najimućnijih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo (37), otkrio je koliko trenutno izdvaja za mjesečne troškove, koji uključuju četvero djece i kućanstvo, piše Ekipa24.si.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldo je već dugi niz godina u vezi s influensericom Georginom Rodriguez (28), koju je upoznao dok je radila u luksuznoj trgovini u Madridu. Georgina je Cristianu rodila jedno dijete, kći Alanu, a trenutno čekaju i blizance, djevojčicu i dječaka.

Ostalo troje djece, blizance Evu i Matea te najstarijeg sina Cristiana Jr., nogometašu je rodila surogat majka. Šesteročlana obitelj uskoro će postati osmeročlana, a samim tim i njihovi troškovi zasigurno će narasti. 

POŠTENO SE NASMIJAO Šef Man. Uniteda: Slat ćemo Ronalda u Portugal svaki tjedan

S obzirom na to da Ronaldo trenutno igra za nogometni klub Manchester United, obitelj živi u Velikoj Britaniji. Mali dio luksuzne vile, u koju su se smjestili nakon preseljenja iz Italije, pokazali su putem društvenih mreža. Za sve troškove, koje imaju uz djecu i kućanstvo, Ronaldo kaže da mjesečno mora platiti otprilike 750 tisuća kuna (100 tisuća eura). Naime, upravo ta cifra dovoljna je Georgini i djeci da žive lagodno.

Ipak, Cristiano Ronaldo samo je prošle godine zaradio preko 120 milijuna eura, stoga mu mjesečna cifra za dom i obitelj zasigurno ne stvara prevelik problem. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SombreroDeformero 08.04.2022.

    Koliko se taj nazabijao golova. Da bi ga na kraju metnuo sam sebi.

  • ZombiGrill 05.04.2022.

    Šta je njemu 750k kuna? 😂 doslovno sića. Da su euri još bi bilo nešto al ovo...

  • Vimli Beromš 05.04.2022.

    Jel i ona surogat majka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare