To je to što me zanima!

CRO Eminem: Slaven izgleda i pjeva kao slavni američki reper

Slaven Berić ili Fil Tilen prve pjesme počeo je pisati u petom razredu. Poslije je u tekstove ubacio psovke i odlučio se za repersku karijeru. Najbrži je hrvatski MC
Vidi originalni članak

Reper je imao djetinjstvo poput Eminema. Oca nikad nije upoznao, a majku danas rijetko viđa. Odgojili su ga baka i djed u Bjelovaru, a od 17. godine živi sam.

Slaven Berić (23) ili Fil Tilen snimio je provokativan spot za pjesmu “Debela”. Pjeva o muško-ženskim odnosima i o tome kako je zaglibio u lošoj vezi. U vrijeme snimanja uništili su stan u kojem je bio set.

- Razvalili smo bračni krevet i napravili kaos jer smo glumili da se divlje seksamo. Sad djevojci moram kupiti novi krevet i oličiti joj stan – kaže Slaven i dodaje kako u uratku ima i scena oralnog seksa. 


- Nije nam bio problem odglumiti napaljenost jer poznajem djevojke koje su snimale - rekao je kroz smijeh najbrži hrvatski MC. U jednoj sekundi izgovori čak devet riječi.

Kaže kako je to vježbao godinama, a s obzirom na to da ima dug jezik, to mu nije bio problem. Prve pjesme počeo je pisati u petom razredu.

- Ružno sam pisao pa me je profesorica tjerala da za kaznu pišem i čitam poeziju pred razredom - prisjetio se reper.

Poslije je u tekstove ubacio psovke i odlučio se za repersku karijeru. 
Iako su mu pjesme provokativne, a i fizički sliči Eminemu, ne voli kad ga s njim uspoređuju. Kaže da nije bitno što je odrastao bez oca jer ima mnogo djece koja nisu upoznala roditelje.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • DominikKomljen 16.05.2013.

    bravo care samo tako nastavi

  • Slim Shady_1 22.08.2012.

    momak je odlican..samo nek nastavi..samo ga nemojte usporedivat s eminemom jer je samo 1 EMINEM!

  • vedii888 18.05.2012.

    Izgleda ko kreten a ne ko eminem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare