To je to što me zanima!

Crowe se požalio na Twitteru: Djecu nisam vidio još od rujna

Glumac je otkrio da mu jako nedostaju sinovi koje ima s bivšom suprugom Danielle. Napisao je da počinje sa snimanjem novog filma iako bi trebao otići doma k njima
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Gladijatora', Russell Crowe (48), posljednjih je godinu dana najviše proveo na filmskim setovima diljem svijeta. U sljedećih godinu dana svjetlo dana ugledat će čak šest filmova koje je snimao, 'Man with the Iron Fists', 'Les Miserables', 'Broken City', 'Man of Steel', 'Noah' i 'Winter’s Tale'. No posvećenost poslu uzela je svoj danak, prošli mjesec objavljeno je da se nakon devet godina braka rastaje od supruge Danielle Spencer s kojom ima sinove Charlesa (8) i Tennysona (5).

Glumac se na Twitteru požalio da djecu nije vidio od rujna i da mu očajnički nedostaju.

- Počinjem sa snimanjem novog filma. Trebao bih ići kući i biti sa svojom djecom. Ne mogu vjerovati koliko mi je pretrpan raspored ove godine. Nisam vidio djecu još od kraja rujna. To se više neće ponoviti - zaključio je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 23.11.2012.

    lako je nama pričat kako uvijek treba imati vremena i sl., ali tko zna kako je to zapravo. ne znamo jer nismo u njegovoj situaciji, a da bi se to moglo izorganizirat jer ima para, vjerojatno i bi, ali po godinama vidim da djeca idu u školu pa oni ne mogu k njemu, a on ipak ne može tek tako otić sa snimanja, to mu je posao ima i on obveze kao i mi prema svojem poslu ( tko ga ima)!

  • ostvaren 23.11.2012.

    pa ako za djecu nemaš vremena, ubij se odmah!

  • samorealnaosoba 23.11.2012.

    ...možda,možda,možda... slažem se sa tobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare