To je to što me zanima!

Cruise pretjerao s botoksom do te mjere da se ne može smijati

Njegov neprepoznatljivi izgled primijetili su svi kada se glumac nedavno pojavio na dodjeli The Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu u Londonu
Vidi originalni članak

Botoks je postao sve učestalije sredstvo pomlađivanja za brojne žene, no sve više ga koriste i muškarci, pogotovo holivudski glumci. Jedan od njih je Tom Cruise (57) koji je, sudeći po fotografijama, pretjerao s botoksom pa nije dobio rezultat kojem se nadao.

Njegov neprepoznatljivi izgled primijetili su svi kada se glumac nedavno pojavio na dodjeli The Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu u Londonu. Tom je toliko zategnuo kožu da mu je lice izgledalo sasvim neprirodno, pogotovo kada se pokušao nasmijati.

Inače, Cruise je član Scijentološke crkve i otkako se 2012. rastao od glumice Katie Holmes (40) ne viđa njihovu kći Suri (13).

POGLEDAJTE VIDEO O NAJBOGATIJIM GLUMCIMA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, prije nekoliko dana američki mediji raspisali su se kako je Tom izrazio želju da se susretne sa Suri i to za Božić.

NAKON NEKOLIKO GODINA Cruise želi vidjeti Suri? Curica je 'izrasla' u pravu ljepoticu...

Navodno mu upravo Scijentološka crkva predlaže da obnovi vezu s kćeri, iako su mu dosad to branili, jer mu je popularnost pala i ovaj potez bi mu popravio imidž. 

Koliko je scijentološka crkva utjecala na njega govore i neki neobični zahtjevi. Nakon razvoda od Toma, Katie je dobila naputke da pet godina ne smije pričati o njihovom braku ili imati javnu vezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 06.12.2019.

    pola hollywooda voli botoks

  • sprangija 06.12.2019.

    He he,sreca da je snimio Maverick prije tog sad vise ne bi mogao

  • LeeLilačaLoo 06.12.2019.

    Ja ne vidim razlike.. i prije se tak smijao... samodopadno i ja sam kralj... 🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare