To je to što me zanima!

Cruise: Sjajan sam roditelj i hoću imati desetero djece

Toma ne brine šesnaest godina razlike koliko ga dijeli od supruge Katie. Za nju kaže da je snažna žena te je sretan što mu je ona postala suprugom
Vidi originalni članak

Izgleda da bi nevjenčani supružnici Brad Pitt (45) i Angelina Jolie (33) uskoro mogli dobiti konkurenciju što se tiče broja djece. Tom Cruise (46) se britanskom The Sunu raspričao o obitelji.
- Želim imati desetero djece. Obožavam klince i mislim da sam sjajan roditelj. Želim biti s njima. Oni mogu raditi sve one stvari koje sam ja htio raditi dok sam odrastao. Moj otac nije baš bio uz mene, a ja ne želim biti takav. Obitelj mi je najvažnija stvar u životu - izjavio je američki glumac koji je zbog posvojenih Isabelle (16) i Connora (13) ostao u dobrim odnosima s bivšom suprugom Nicole Kidman. Tom je pun hvale na račun svoje sadašnje supruge, Katie Holmes (30), s kojom je dobio kćer Suri (2). Katie je opisao kao pametnu i duhovitu osobu i sretan je što mu je ona supruga. Spomenuo je i razliku od šesnaest godina između njih.
- Ako me i nešto brine oko toga, to je onda može li ona držati korak sa mnom. Ja sam vrlo aktivan - zaključuje glumac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • casio 29.12.2008.

    I sam ih financira hvala bogu. ICigani u Međimurju ih imaju po deset . Financira ih Kosorica sa našim parama iz proračuna.

  • corn flakes 29.12.2008.

    Mala je preslatka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare