To je to što me zanima!

Cruise za kćer kupuje kuću Mela Gibsona za 198 mil. kuna

Glumac će od kolege kupiti imanje u Connecticutu jer želi da njegova kći uživa kad mu dođe u posjet. Kuća ima 15 spavaćih soba, 17 kupaonica, kino i veliki bazen
Vidi originalni članak

Pristojno razgovaraju jer se zbog Suri (6) prave da je među njima sve u redu. Nastoje se brinuti za dijete i ne žele da im kći pati jer su se oni rastali. Rekao je to američkim medijima prijatelj bivših supružnika Toma Cruisea (50) i Katie Holmes (33).

- Ona je sretnija nego ikad. Bila je pomalo izgubljena nakon što se odselila od Toma. Morala se priviknuti na novi život, no sad se trudi vratiti samopouzdanje - dodao je njezin prijatelj. 

Tom će od kolege Mela Gibsona kupiti imanje u Connecticutu za 198 milijuna kuna jer želi da njegova kći uživa kad mu dođe u posjet. Kuća ima 15 spavaćih soba, 17 kupaonica, kino i veliki bazen u dvorištu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lee01 11.08.2012.

    Taj je puko ko kokica!

  • 11.08.2012.

    Suri će Katie voljeti iz ljubavi,a Toma samo ak joj kaj kupi i tak mu treba :-)

  • speedball baby 11.08.2012.

    on ima para za takvu kucu i zast je nebi kupio, svako da ima bi... te holivudske zvijezde bi iskesirale koliko god da mogu kupiti privatnost i intimu a sto je najgore rijetkima to ide za rukom... ja nebi tako zivjela, fala, da moram kupiti "zatvor" da me nebi konstantno snimali i maltretirali.. tu se opce ne radi o nicem drugom nego o zelji za privatnoscu... bar ja tak mislim

Komentiraj...
Vidi sve komentare