To je to što me zanima!

Crveni tepih, šampanjac, hrana i suveniri spremni za Oscare

Meni je sastavio Wolfgang Puck. Puck i 350 konobara posluživat će 1500 uzvanika. Procjenjuje se da će se pojesti 660 kilograma jastoga i popiti 1000 boca šampanjca
Vidi originalni članak

Voditelj 84. dodjele Oscara bit će Billy Crystal. Pripreme za najvažniju večer u filmskoj industriji u punom su jeku. Crveni tepih već je postavljen ispred kazališta Kodak u kojem će se dodjela održati i prekriven je najlonom kako se do nedjelje ne bi uprljao. Zlatni kipovi ljudske veličine postavljeni su uz rub crvenog tepiha i unutar kazališta te čekaju nedjelju da zasjaju u punom sjaju.

Ispred kazališta već se okupljaju znatiželjni turisti koji žele fotografirati dio holivudske čarolije i kući ponijeti jedan od najpopularnijih suvenira, repliku zlatnih kipića koji dobivaju pobjednici. Unutar kazališta pripremljene su omotnice iz kojih će prezenteri vaditi papire s imenom pobjednika u pojedinačnim kategorijama. 

Raskošan meni

Meni za ovogodišnju dodjelu sastavio je jedan od najpoznatijih kuhara u Hollywoodu, Wolfgang Puck. Puck i 350 konobara posluživat će oko 1500 uzvanika na svečanoj dodjeli. Procjenjuje se da će se pojesti 660 kilograma najfinijeg jastoga i popiti 1000 boca Moet & Chandon šampanjca. 

Posebni dodatak raskošnom meniju ove godine su čokoladni Oscari preliveni zlatnom glazurom koje je Wolfgang osmislio samo za ovu priliku. Poslužit će još i kanapee s dimljenim lososom, kavijar, tacose s jastogom te pečeni krumpir sa zlatnim preljevom i još mnogo delicija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • floyd_1 24.02.2012.

    Kvalitetno prežderavanje i preseravanje .

  • Bestia feroce 24.02.2012.

    350 konobara???????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare