To je to što me zanima!

Crveno pleme uživalo u pikniku, a Jakob se naljutio na suigrače

Timovi u 'Survivoru' su imali veliku bodovnu razliku u igri, a Tijana je primijetila da se promijenila energija u kampu otkad jedu
Vidi originalni članak

Još jedna nadmoćna pobjeda u 'Survivoru' crvenog tima s velikom razlikom u bodovima, opet je iznenadila plavi tim koji neće dobiti nagradu ni ovoga puta. Igru su otvorili Nikola i Stefan koji je crvenima priskrbio prvi bod i do kraja su ostvarili veliku razliku te pobijedili s 10:2.

'SURVIVOR' Matei smetaju atributi: 'Sve mi ispada kada sam na poligonu'

- Moramo se skupiti, odabrati novu taktiku i krenuti još jači - komentirala je Mihaela veliku razliku u bodovima s kojima ih nastavljaju pobjeđivati crveni.

- Mislim da smo svi bili dobri na poligonu, ali završnica nam nije legla - dodala je.

- Dogodilo se to da smo oslobodili pleme od najslabijih karika. Energija je tu jača nego ikada. Ti su se faktori spojili i tu smo - objasnila je Anđela nadmoćnost crvenog tima u zadnjim igrama, a Tijana je primijetila da se promijenila energija u kampu otkad jedu.

Jakob je sugerirao da bi i oni na plemenskom vijeću trebali početi nominirati slabije karike i da to nitko ne bi trebao shvatiti ozbiljno. Poslije toga Dorian je spočitao Jakobu da nije glasao za Katju kad je bila najslabija karika.

BILI SU SRETNI Crveni osvojili nagradu u showu 'Survivor' pa dobili obilje hrane

- On ne razumije kako želiš nekoga zaštiti kad si zaljubljen u njega - komentirao je Jakob. Matea je pak loše rezultate tima svalila na Alexa, a Jakobu je Alex jako drag i ne bi htio da izađe, pa je istaknuo Damjana kao najslabiju kariku. Jakob se i naljutio na Matein komentar o Alexu kao najslabijoj karici i kazao:

- Ako treba izbacite mene, izbacite Mihaelu, Luku... pa ćemo vidjeti kako ćete pobjeđivati na poligonima.

Alex je svjestan toga da je na piku tima i da se sve što radi gleda pod povećalom, pa i to je li dovoljno glasno navijao. Iako pobjeđuju na poligonu, u crvenom plemenu već razmišljaju o tome koga će sljedećeg izglasati.

- Mislim da se Ognjenova mrlja još nije izbrisala - rekla je Vesna.To pokazuje i Mitrova jasna odluka za koga će glasati, a to će biti Ognjen.

NOVA IGRA ZA HRANU Varje više nema u 'Survivoru', a plavi opleli po svojima: 'Matea puno pametuje, nametnula se'

Tko će izgubiti na novom poligonu i time morati na plemenskom vijeću predložiti svog člana za duel, ne propustite doznati uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gingi 10.04.2024.

    Jakob je u pravu, mislim da su Damjan i Dorian slabiji od Alexa, samo eto su se skompali sa ženama pa si čuvaju leđa

  • Myrtha 10.04.2024.

    Crveno pleme je dobilo prava pojačanja a plavo dvoje koji više smetaju nego što se bore. Ne znam po kojim su kriterijima upali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare