To je to što me zanima!

'Čudesne zvijeri 2': Snimanje je počelo, prve fotografije su tu

Stari neprijatelji su ponovno na slobodi. Svijet magije još jednom potresa kriza koja može dovesti i do rata. Samo jedan čarobnjak može riješiti sve probleme i donijeti mir
Vidi originalni članak

Malo ljudi je očekivalo kako će 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' biti toliko dobar spin-off iz svijeta Harryja Pottera, tzv. Potterversea. Jasno je da su ga obožavatelji tog svemira prihvatili bez većih problema, no interesantno je vidjeti kako je dobru prođu imao i kod 'obične' publike.

A kad tomu pridodamo i činjenicu kako je zaradio i više nego dobro (814 milijuna dolara zarade diljem svijeta), sasvim je jasno da ćemo dobiti i nastavak. O toj smo vijesti već prije pisali, a sada je napokon krenulo i snimanje tog filma. Prvi detalji o radnji kazuju kako ćemo pratiti što će se dogoditi nakon što negativac prvog filma, Grindelwald (Johnny Depp), pobjegne iz zatvora.

- Jedini koji može zaustaviti Grindelwalda je njegov dragi prijatelj Albus Dumbledore. No Dumbledore će i dalje trebati pomoć svojeg bivšeg učenika, čarobnjaka koji je već jednom uspio poraziti Grindelwalda, Newta Scamandera - kaže sinopsis filma. A sada smo dobili i prvu fotografiju iz novog djela.

Na nedavno objavljenoj slici se može vidjeti kako je u pitanju dozvola za putovanje, koju izdaje Ministarstvo magije. No preko dozvole je jasno otisnut pečat s tekstom 'neodlučeno', tako da se čini kako će Scamander imati probleme i s tim ministarstvom. Kako smo već pisali, radnja filma odvijat će se u Londonu te u Parizu.

U glavnim ulogama opet nastupaju Eddie Redmayne, Johnny Depp, Katherine Waterston, Alison Sudol i Dan Fogler, a pojavljuje se opet i Ezra Miller. Uz njih nastupaju i Zoë Kravitz te Jude Law u ulozi mladog Albusa Dumbledorea. Režije se još jednom prihvatio David Yates, a film bi u kina trebao doći 16. studenog 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joker123 13.10.2017.

    Jedva cekan

Komentiraj...
Vidi sve komentare