To je to što me zanima!

Čudi se što je debeo, a 'slistio' je kinesku, hamburgere i pizzu

Brat sestara Karadashian tvrdi da je višak kilograma dobio zbog stresa, no strani mediji pisali su kako je samo riječ o novom planu njihove majke Kris Jenner
Vidi originalni članak

Rob Kardashian (26) ne skriva da vodi bitku s kilogramima otkako je prekinuo vezu s pjevačicom Ritom Orom (22), no nakon posljednje emisije 'Keepin Up With Kardashians' gledatelji su komentirali da nije ni čudo što se udebljao. Reality zvijezda pokušava izgubiti kilograme koje je dobio, a u tome mu je pokušala pomoći njegova sestra Kim (32) koja mu je dogovorila treninge kod njihovog obiteljskog trenera Gunnara Petersena. 

Rob dogovore nije poštovao, pa se u sve uplela i sestra Khloe (28) koja je Kim predložila da pokuša s obrnutom psihologijom. Trudna Kim poslušala je sestrin savjet, te tijekom druženja s Robom naručila nekoliko vrsta brze hrane.  Bilo je tu kineske hrane, pizze, ali i hamburgera. 

Cilj je bio da Rob pojede toliko brze hrane da je više ne poželi ni okusiti. Njezin plan ipak nije uspio, a Kim ga je proglasila i ovisnikom o hrani. Rob je tvrdio da je višak kilograma dobio zbog stresa, no strani mediji pisali su kako je riječ o novom planu njihove majke Kris Jenner (57) pa se najmalđi Kardashian navodno namjerno udebljao kako bi dobio ugovor s popularnim programom Weight Watchers.  Njihovo zaštitno lice bila je i pjevačica i glumica Jennifer Hudson (31). 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kung fu panda 11.06.2013.

    Kimica ogladnila sad se vadi na bracu meni se čini da njih oboje mamica sprema za sponzorski ugovor

  • chelseaMG 11.06.2013.

    kim mu je pokušala pomoći??? šta, pojesti umjesto njega???

  • ManuEllaa 11.06.2013.

    to se zove prežderavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare