To je to što me zanima!

'Čudno mi je kad mi kažu da sam seksi, pa imam 57 godina'

Gillian Taylforth snimila je editorijal za časopis Closer u kojem je na sebi imala samo kupaći. To je napravila da se, kad ostari, može prisjetiti da je bila seksi
Vidi originalni članak

Proslavila se ulogom u BBC-jevoj sapunici 'Eastenders', a sad, u 58. godini, mogla bi postati i manekenka za kupaće kostime. Gillian Taylforth ponosno pokazuje svoje atribute, a u editorijalu koji je snimila za časopis Closer otkrila je kako joj je čudno kad joj ljudi komplimentiraju. 

- Ne mogu vjerovati da sam u svojoj dobi nekome seksi. Jako mi je čudno i smiješno kad mi to netko kaže - rekla je Gillian. 

Glumica bi mnoge mlađe kolegice mogla natjerati da se crvene kad skine suvišne krpice sa sebe. Ima isklesano tijelo na kojem bi joj mnoge mogle zavidjeti i uz to je majka dvoje djece. 

- Pozirala sam sad u kupaćem kostimu da se jednog dana, kad budem stara i sijeda i nimalo atraktivna, mogu prisjetiti da sam u mlađim danima bila seksi - kaže Gillian te dodaje kako je inače uvijek u sportskom izdanju i rijetko kad se sredi pa joj je snimanje editorijala jako zanimljivo. 

Bivša sudionica 'Celebrity Big Brothera' i showa 'Strictly Come Dancing' tri puta tjedno trenira zumbu, kod kuće ima male utege i s njima vježba ruke svaki dan i uz to se zdravo hrani. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • WOMANIZER 05.02.2013.

    super ženska zgledi!

  • JuraLešić 05.02.2013.

    Stara koka dobra juha :D

  • nick25_1 05.02.2013.

    pa kad i je sexy....i ja bi maloooo....uff....;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare