Obavijesti

Show

Komentari 125

'Čudno mi je kad mi kažu da sam seksi, pa imam 57 godina'

'Čudno mi je kad mi kažu da sam seksi, pa imam 57 godina'
3

Gillian Taylforth snimila je editorijal za časopis Closer u kojem je na sebi imala samo kupaći. To je napravila da se, kad ostari, može prisjetiti da je bila seksi

VIDEO

Proslavila se ulogom u BBC-jevoj sapunici 'Eastenders', a sad, u 58. godini, mogla bi postati i manekenka za kupaće kostime. Gillian Taylforth ponosno pokazuje svoje atribute, a u editorijalu koji je snimila za časopis Closer otkrila je kako joj je čudno kad joj ljudi komplimentiraju. 

- Ne mogu vjerovati da sam u svojoj dobi nekome seksi. Jako mi je čudno i smiješno kad mi to netko kaže - rekla je Gillian. 

Glumica bi mnoge mlađe kolegice mogla natjerati da se crvene kad skine suvišne krpice sa sebe. Ima isklesano tijelo na kojem bi joj mnoge mogle zavidjeti i uz to je majka dvoje djece. 

- Pozirala sam sad u kupaćem kostimu da se jednog dana, kad budem stara i sijeda i nimalo atraktivna, mogu prisjetiti da sam u mlađim danima bila seksi - kaže Gillian te dodaje kako je inače uvijek u sportskom izdanju i rijetko kad se sredi pa joj je snimanje editorijala jako zanimljivo. 

Bivša sudionica 'Celebrity Big Brothera' i showa 'Strictly Come Dancing' tri puta tjedno trenira zumbu, kod kuće ima male utege i s njima vježba ruke svaki dan i uz to se zdravo hrani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin