To je to što me zanima!

'Čudno mi je svaki dan vidjeti sve veći trbuh, umjesto ravnog'

Maja trudnoću dobro podnosi. Kaže kako nema mučnine ni tegobe. Ovo su prvi blagdani koje Maja ne provodi radno, a slobodno vrijeme od nastupa iskoristila je za kupovanje namještaja i stvari za sina
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (41) u razgovoru za magazin Story otkrila je kako se priprema za dolazak sina te kako je trudnoća na nju utjecala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput pokazala trbuh

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo su prvi blagdani koje Maja ne provodi radno, a slobodno vrijeme od nastupa iskoristila je za kupovanje namještaja i stvari za sina. Maja je zatrudnjela upravo u razdoblju kada su bili ograničeni nastupi, vjenčanja i razna događanja.

STAJLING ZA DOČEK Šuput pokazala trudnički trbuh u uskoj haljini: Slavila s mužem

- Nama je zapravo najveće čudo što se to dogodilo u razdoblju mog života kada mi je rad doslovno zabranjen pa u šali kažemo da je moralo doći do smaka svijeta da bismo mi napravili bebu - rekla je za Story. 

Maja trudnoću dobro podnosi. Kaže kako nema mučnine ni tegobe. 

- Čudno je ujutro umjesto ravnog trbuha koji si dobio suludim vježbanjem i odricanjem vidjeti svaki dan sve veći trbuh - govori Maja. 

Šuput je Novu godinu dočekala u društvu supruga Nenada Tatarinova (37). Na društvenim mrežama podijelila je stajling kojim je ušla u 2021. Odjenula je usku, dugu bijelu haljinu, kojom je naglasila trudnički trbuščić, a Nenad je imao klasično crno odijelo te bijelu košulju. 

Maja je prvog dana 2021. objavila fotografiju s ultrazvuka. 

- Je li gotova 2020.? Je li stvarno prošla? Smijem maknuti ruku i reći: 'Dobro nam došla nova 2021.?' Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete zdravi i da imate mirno tlo. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav - napisala je Maja.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • senka2 02.01.2021.

    ovo već postaje odvratno za čitat

  • 02.01.2021.

    Sramota je koliko pišu o ovo dvoje ljudi. Mene zanima koliko su to oni empatije pokazali i dali donaciju za ove nesretne ljude!!!!

  • Camel00 02.01.2021.

    Jos samo da nam pokaze i kako je radila to dijete posto nas o svem drugom izvjestava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare