To je to što me zanima!

Čudno raspoložena: Euforična Nina nije se mogla kontrolirati

U studiju showa 'Otoka slavnih', iz koje je ispala, grlila je sve oko sebe, bosonoga skakutala i preglasno dozivala Laertea, s kojim se navodno seksala upravo u showu
Vidi originalni članak

Nina nije skidala osmijeh silazeći niz stube. Raširila je ruke i rukovala se s publikom. U štiklama je zamalo pala. U studiju 'Otoka slavnih' Nina Morić (34) izgrlila se s majkom Vrankom, a onda s voditeljicom, kojoj je doskakutala u zagrljaj. Pritom joj se podizala prekratka haljina pa ju je povlačila prema dolje. Opet je počela grliti prijatelje. Voditeljica ju je hvatala u studiju i pokušavala posjesti. Nini su dosadile štikle pa se izula.

Vidjevši Laertea Pappalarda na ekranu, s kojim se navodno u showu seksala dozivala ga je i skakala. Pričala je s njim i vrtjela se na stolici. Voditeljica ju je smirivala. Nina je pričala kako je Laerte divan. Nakon razgovora odjurila je s pozornice., a cipele je ostavila. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ani282003 22.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mindunique 20.04.2011.

    Koja luda!

  • ribica100 19.04.2011.

    izgleda ko hrčak!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare