To je to što me zanima!

Čudotvorne gaćice: Antea je nosila spužvu za obliju guzu

Antei Kodžoman kroz usku haljinicu ocrtavale su se gaćice koje prividno stvaraju efekt 'prćaste' stražnjice. I mnoge svjetske zvijezde kupuju ovakvo donje rublje
Vidi originalni članak

Uz ovakve gaćice gotovo svaka djevojka može imati savršenu guzu poput one Pippe Midleton (30), pa si je jedne takve nabavila i bivša Kraljica Hrvatske.


- Ne želim komentirati svoju guzu i to što nosim ispod haljna. To mi je neugodno. Nisam baš vješalica jer imam obline na mjestima gdje trebaju biti - rekla nam je Antea Kodžoman (30), koja radi kao direktorica marketinga NK Lokomotiva. 

Bivša manekenka na zagrebačku promociju došla je u uskoj haljini kroz koju se ocrtavala njezina prividno oblija i čvršća guza. Mnogi su komentirali kako ju je povećala umetkom jer guzu poput Kim Kardashian nije nikad imala. 

Ove čudotvorne gaćice sa spužvastim umetkom mogu se kupiti i u Hrvatskoj za 150 kuna. Nisu samo naše djevojke pokleknule pred novim trendom jer ovakvo rublje kupuju “najbolje svjetske guze” poput Jennifer Lopez, Beyonce, Janet Jackson i Nicki Minaj.

Koja ima bolje noge? Antea i Maja u ultra kratkim haljinama

Idi na 24sata

Komentari 130

  • jožina 23.10.2013.

    kakva je ovo vijest?

  • AntunSklepič 23.10.2013.

    a kad se skine guzica ko violina zamotana u rupčić .

  • jebalicaica 23.10.2013.

    push up grudnjaci, sada i gaće....lako je tako biti komad, a za muškarce, ima li za njih push up gaće (sprijeda naravno) ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare