To je to što me zanima!

Culkin pokazao curu: Odveo ju u Disneyland za 31. rođendan

Macaulay Culkin, koji se proslavio ulogom Kevina kao dječak u božićnom filmu 'Sam u kući', s Brendom je u vezi već dvije godine. U Disneylandu im se pridružio Seth Green preko kojeg su se upoznali na Tajlandu
Vidi originalni članak

Glumac Macaulay Culkin (38) i njegova djevojka Brenda Song (31) rijetko se pojavljuju u javnosti, a fotografi su ih uspjeli uhvatiti kako uživaju zajedno u Disneylandu u Kaliforniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je najbolji rođendan ikada, hvala vam što ste se tako dobro brinuli o nama. Ne postoji mjesto gdje bih radije proslavila rođendan nego najsretnijem mjestu na svijetu - napisala je na Instagramu Brenda. 

Culkin, koji se proslavio ulogom Kevina kao dječak u božićnom filmu 'Sam u kući', s Brendom je u vezi već dvije godine. 

U Disneylandu su im se pridružili Seth Green (45) iz 'Family Guyja', preko kojeg su se upoznali na Tajlandu na snimanju filma, i njegova supruga Clare Grant (39) dok su se zabavljali u tematskom parku.

Macaulayeva djevojka posuđuje glas u animiranim filmovima i crtićima za djecu, a inače radi kao model za kupaće kostime te donje rublje. 

- Ova je dobra, vjerojatno ćemo poraditi na bebi. Mislim, stvarno smo vježbali - rekao je Culkin o svojoj curi. Dodao je kako će imati lijepu djecu. 

PAZITE SE OVAKVIH: Ovo su najveći manipulatori horoskopa, veza s njima je noćna mora

Idi na 24sata

Komentari 2

  • karboki 30.03.2019.

    Ljepša od njega kako god okreneš

  • 30.03.2019.

    valjda je pronašao srodnu dušu

Komentiraj...
Vidi sve komentare