To je to što me zanima!

Cumberbatch: Zbog uloge sam morao naučiti upucavati heroin

Jako je uzbudljivo igrati Patricka jer se njegov život sastoji od niza horora, istaknuo je glumac koji tumači Patricka Melrose u istoimenoj seriji. Kaže da je izazovno igrati lika u dobi od 25 do 45 godina
Vidi originalni članak

Uvijek pristupaš jako voljenom književnom liku sa strepnjom. Znaš od početka da ne snimaš priču koju imaš u glavi kao čitatelj tih knjiga i pustiš druge da imaju svoja očekivanja, ispričao je Benedict Cumberbatch (41) za britanski tabloid The Sun. Glumac je utjelovio Patricka Melrosa u istoimenoj seriji koja je nastala prema romanima engleskog novinara i pisca Edwarda St. Aubyna.

- Radi se veoma iskusnom narkomanu, pa je upucavanje heroina u vene i njegov učinak na tijelo i um bilo od velike važnosti - istaknuo je Cumberbatch. Serija govori o Melrosu koji je odrastao u obitelji više klase u sjevernoj Francuskoj. Unatoč brojnim privilegijama njegovo djetinjstvo nije bilo sretno jer je trpio zlostavljanje. Kako bi izbrisao bolna sjećanja, Patrick se u 20-im godinama počinje drogirati te postaje poznat u javnosti kao 'drzak i smiješan playboy'.

- Nisam savršen izbor za tu ulogu u očima svih, a na vrhu svega toga je moj vlastiti kriticizam koji je vjerojatno oštriji nego što bi itko pomislio. Sebi samom sam najgori kritičar. To je i prokletstvo i božji dar - rekao je glumac koji je najpoznatiji po ulozi detektiva Sherlocka Holmesa u istoimenoj britanskoj seriji i znanstvenofantastičnom filmu 'Doctor Strange'. Dodao je kako su romani Edwarda St. Aubyna 'najizvanrednije postignuće u prozi 21. stoljeća'.

- Jako je uzbudljivo igrati Patricka jer se njegov život sastoji od niza horora - rekao je Cumberbatch. Glumcu je bilo, kaže, izazovno igrati lik u dobi od 25 do 45 godina. Također je uložio mnogo truda da bi 'ulovio' držanje i Patrickov način govora.

LJUTI SU Cumberbatch umjesto druženja s fanovima odabrao godišnji

- Išao sam u jako otmjenu, ali javnu školu, no imao sam samo jednog prijatelja iz visokog staleža. Oko uloge sam se čuo i sa St. Aubynem - ispričao je glumac koji je od 2015. u braku s kazališnom redateljicom Sophie Hunter (40). Par ima sinove Christophera (2) i Hala (1). 

DRUGO DIJETE Stiže beba: Supruga Benedicta Cumberbatcha ponovno trudna

Pročitajte još i ovo! Ovo su najljepše bradavice Hollywooda. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • volim slatko 27.04.2018.

    Nadam se da mu se novonaučena vještina neće dopasti.

  • 27.04.2018.

    odličan glumac, stvarno odličan. raspon uloga i izvedba su stvarno na zavidnoj razini

  • beebee 27.04.2018.

    Najsavršeniji muškarac ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare