To je to što me zanima!

Ćupor i Ognjen Vukojević u Kijevu planiraju vjenčanje

Bivša Miss Hrvatske prije nekoliko dana odletjela je u Kijev gdje će živjeti s hrvatskim nogometnim reprezentativcem u njegovu stanu
Vidi originalni članak

Andrea Ćupor (27) preselila se Ognjenu Vukojeviću (25) u Kijev i tamo će ostati najmanje do lipnja. Bivša misica rekla je za Extru kako je za Zagreb ne veže baš ništa i da će u Ukrajini pripremati ispite za postdiplomski studij koji je upisala na Ekonomskom fakultetu. Par će planirati i vjenčanje koje je u planu za nekoliko mjeseci. Iako nisu odredili točan datum, sam čin im je samo formalnost. Andrea se razočarala u Zagrebu i išlo joj je na živce što nije mogla raditi svoj posao kako treba. Pohvalila se kako je već naučila nešto ukrajinskog, a želi ga i usavršiti. Misli da će joj znanje tog jezika biti velika prednost. Par je u vezi već oko godinu dana, a za njihovu ljubav saznalo se ljetos dok su bili zajedno na odmoru u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_34418 20.04.2009.

    realno je on mogao puno puno bolje!ona je katastrofa!!! i ove lente danas svatko moze kupiti! jadno!al eto nek joj je sa srecom,konacno je uspjela!samo ne razumijem sto uporno spominju te fakultete...kao cim studira najpametnije su na svijetu!

  • ciciban3 20.04.2009.

    Čestitke budućim mladencima!!! Andrea - buduća baccalareus, se ipak dokopala svog preplaćenog nogometaša, pa makar kopala oči i grebla noktima suparnice, također buduće baccalareus.

  • palača 20.04.2009.

    uhvatila konacno princa,skrasila se to je i trazila..pametna je ona i jako lukava,,on dobrica,jos ce ona njemu sefovat ko i anica robertu kovacu,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare