To je to što me zanima!

'Cure' fotke sa svadbe: Brena Severininu mamu učila plesati

Na društvenim mrežama 'procurila' je fotografija gdje se Lepa Brena uhvatila Severinine majke Ane i zaplesala s njom. Brena se primila i mikrofona u beogradskoj sali pa je mladencima otpjevala i pokoju pjesmu
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina (47) u braku je s Igorom Kojićem (31) od 2015., a svadbenu ceremoniju su imali čak tri puta. U Beogradu su u studenom 2015. imali su raskošnu svadbu na kojoj su bili gosti iz cijele regije. Okupirali su beogradski hotel u kojem je bilo 600 uzvanika s Igorove strane te 150 sa Severinine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vjenčanju su bili Goran Karan, Petar Grašo, Maja Šuput, Ankica Dobrić, Iva BalentŽeljko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić, Saša Matić, Lepa Brena... 

Lepa Brena se, čini se, dobro zabavljala na beogradskoj svadbi. Na društvenim mrežama 'procurila' je fotografija gdje se Lepa Brena uhvatila Severinine majke Ane i zaplesala s njom. 

Brena se primila i mikrofona u beogradskoj sali pa je mladencima otpjevala i pokoju pjesmu, barem je tako Severina prikazala u spotu za pjesmu 'Kuma' koju je objavila početkom veljače ove godine. 

Prije velikog slavlja u Beogradu, Severina i Igor su se zavjetovali 25. rujna u Balama. Ta je ceremonija bila privatnija gdje su bili samo kumovi i najuža obitelj.

PJEVAČICA U IZLASKU Leti, leti Severina: Splićanka se ne skida iz štikla na leptiriće...

Da je bio i treći objed otkrila je Severina krajem prošle godine objavivši fotografije iz Zanzibara. Bila je u ljubičastoj haljini tradicionalnog kroja afričkih plemena, a ceremonija je navodno bila 2016. godine kad su tamo bili na odmoru. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Sigourney 02.07.2019.

    hukers

  • wooly 01.07.2019.

    Krkanluk i primitovizam

  • 01.07.2019.

    Bit će još koje vjenčanje. Tek je krenula

Komentiraj...
Vidi sve komentare