To je to što me zanima!

'Cure su plastičnim operacijama napravile čudovišta od sebe...'

Osobno, nemam ništa protiv protiv estetskih zahvata, dapače, ako netko ima problem ili neku deformaciju, samo naprijed! Međutim, ne volim pretjerivanja, govori Mia Pojatina
Vidi originalni članak

Bivša Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina (25) u razgovoru za Story.hr progovorila je o tome kako održava liniju budući da su teretane zatvorene te što misli o estetskim zahvatima.

POGLEDAJTE VIDEO: Filipinka postala Miss svijeta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mia govori kako se oduvijek zdravo hrani i da ima naviku vježbanja. Jedna je od rijetkih koja je na izboru za Miss Universe bila 'sasvim prirodna'. 

- Osobno, nemam ništa protiv, dapače, ako netko ima problem ili neku deformaciju, samo naprijed! Međutim, ne volim pretjerivanja. Vidjela sam toliko slučajeva gdje su djevojke od sebe napravile čudovišta, i to sasvim lijepe prirodne djevojke. Meni je to jako žao - rekla je Mia. 

Kaže kako voli prirodnu ljepotu i da na sebi zasad ne bi ništa mijenjala. 

- Na žalost, Instagram i druge društvene mreže stvorile su iskrivljenu sliku stvarnosti, voljela bi da sve cure shvate da je to sve lažno, prividno i površno i da zavole same sebe u punom smislu. Ljepota dolazi iznutra - zaključila je Mia. 

Novogradiščanka Mia na izboru za Miss Universe Hrvatske bila je 2018. godine, a potom nas je predstavljala u Bangkoku na Tajlandu. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Cvjetak_zanovjetak 02.02.2021.

    Hahaha a na instagramu ima nagradnu igru gdje dijeli botoks i filere...

  • .Točkica. 02.02.2021.

    A kad bi znale da zastanu kad prirodna zamuti vodu.Zastanu i ostanu.

  • nikola83 02.02.2021.

    Mala sere silikoni i Daffy Duck usne su zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare