To je to što me zanima!

Cure u šoku: 'Marko ima više ženskih nego muških gaćica'

Vjerojatno ćemo se morati naviknuti da Marka nikad nema. Bilo je užasno dosadno, nismo mogle ni van jer je hladno i onda smo odlučile malo pronjuškati po stanu, rekla je Marija Folnožić
Vidi originalni članak

Dok su Marko i mama Ana bili odsutni, djevojke su po prvi puta ostale same u njihovoj kući, što je izazvalo tračak sumnje glede Marka, pa su se bacile na detektivske poslove.

- Vjerojatno ćemo se morati naviknuti da Marka nikad nema. Bilo je užasno dosadno, nismo mogle ni van jer je hladno i onda smo odlučile malo pronjuškati po stanu - rekla je Marija Folnožić. Zbog onoga što su djevojke pronašle u Markovom ormaru nije im bilo nimalo svejedno. 

Kako je Marko bio odsutan, djevojke su iskoristile situaciju za njuškanjem po njegovoj sobi. Najprije su pronašle stare foto albume gdje su između ostaloga naišle na sliku Marka i bivše supruge.

- Vidjela sam napokon kako izgleda bivša i mislila sam se da mi tako ne smijemo izgledati - zaključila je Marija.

- Joj, kako je neuredan, vidi ovo -  bile su zaprepaštene djevojke, pa je Marija F. odlučila mu pospremiti sobu, ne sluteći da će pronaći žensko donje rublje u ormaru.

- Ima više ženskih gaćica nego muških! Pa nisam ja budala da mu čistim - komentirala  je uznemireno i izašla iz sobe. Da im se sadržaj Markova ormara ne sviđa, postalo je jasno kada su krenule u razrađivanje taktika kako će mu to priopćiti i što će Marko na to imat za reći.

Što će kandidat reći u svoju obranu, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?' na Novoj TV. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hastalavista_1 09.05.2018.

    Sve se nesto kao bore za zenska prava a pogledaj kakve stvari stavljaju na tv, ovi traze zenu pa se majke zajedno za stolom mijenjaju za cure, koliko ima godina? Koju boju kose? - ajde moze ae... onda Ljubav je na selu, onaj Jovica kako se ponasao prema one dvije jadne cure, i to ljudi sve javno gledaju i zgrazaju se.... ovo je cisto omalovazavanje zena, ovo je sramota i ne mogu vjerovati sto sve danas stavljaju na tv! Katastrofa😡

  • zvrkicaa 09.05.2018.

    Znači čo'ek skuplja trofeje

  • sol 09.05.2018.

    Niste vi jedine koje su bile kod njega ali mamici nisu po volji a gacice su suveniri, :::::)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare