To je to što me zanima!

Cyrus je prekinula s dečkom pa otkrila kad je izgubila nevinost

Pjevačica je prekinula s Codyjem Simpsonom, s kojim je svojedobno prevarila bivšeg supruga Liama Hemswortha. Glumca se prisjetila u svojem zadnjem podcastu i otkrila intimne stvari
Vidi originalni članak

Pjevačica Miley Cyrus (27) prekinula je ljubavnu vezu s glazbenikom Codyjem Simpsonom (23), piše TMZ. Razlog prekida za sada nije poznat.

POGLEDAJTE VIDEO: Miley bila hit na Internetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miley i Cody vezu su započeli prošle godine kada se pjevačica razvela od glumca Liama Hemswortha (30). Često su dijelili zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a djelovali su jako zaljubljeno. No idili je došao kraj. 

Čini se kako Cyrus ne pati previše za bivšim, jer su je već u četvrtak 'paparazzi' uhvatili kako posjećuje prijatelja u Los Angelesu i to vidno raspoložena. Istog je dana Miley iznenadila javnost najnovijom epizodom svog podcasta u kojem je otkrila privatne stvari. Otkrila je kako je nevinost izgubila s 16 godina, i to upravo s bivšim suprugom Liamom. 

- Nisam išla do kraja s tipom do 16. godine, ali sam završila tako što sam se udala za njega - rekla je pjevačica, iz čega je bilo očito kako se radi o Hemsworthu kojeg je upoznala 2008. na snimanju filma prema romanu Nicolasa Sparksa 'The Last Song'. Iste te godine proslavila je 16. rođendan.

FANOVIMA SE NE SVIĐA Miley je plesala u minijaturnom badiću, svi komentiraju frizuru

Liam i Miley zaručili su se 2012., a vjenčali su se šest godina nakon. Njihov brak trajao je manje od godinu dana. Prema pisanju stranih medija, do kraha braka došlo je zbog afera pjevačice. Varala ga je i s muškarcima i sa ženama. Između ostalih, prevarila ga je i sa Simpsonom. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.08.2020.

    Muka je to velika muka

  • XM12 15.08.2020.

    Kao da je to nesto novo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare