To je to što me zanima!

D. Bubičić: Žao mi je što Vlatka sada tvrdi da se nismo seksali

PROMOVIRAO KNJIGU Bivši Mister Dino Bubičić stoji iza svake svoje napisane riječi. Ne razumije zašto Vlatka tvrdi da se nisu seksali. O njoj ima lijepo mišljenje
Vidi originalni članak

U zagrebački Hypo centar Dino Bubičić (28) stigao je u bijeloj limuzinu. Na promociju njegove knjige “Od dilera do Mistera” došli su Sanja Bjedov Popović, estradni menadžer Vladimir Mihaljek Miha, Mirna Berend koja je vodila program i Denis Latin.

- Dinu znam privatno. Došao sam ga podržati, a knjigu još nisam pročitao - rekao je Latin.

Bivši Mister Hrvatske stoji iza svake svoje napisane riječi. Osvrnuo se i na napade Vlatke Pokos (40), koja je rekla da je izmislio da su se seksali te da mu je knjiga plod nečije bolesne mašte.

- Žao mi je što me Vlatka blati. O njoj imam samo najljepše mišljenje i nikad mi neće biti jasno zašto ona tako postupa - rekao nam je Bubičić.

Trudna supruga Ivana Paris nije mogla doći

 Dino i bivša Miss Universe vjenčali su se prošli vikend. Ivana Paris (26), koja treba roditi za mjesec dana nije mogla doći na promociju njegove knjige. Bubičićevu knjigu pohvalila je Kristina Lumbar, koja smatra da će je svi kupovati.    

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Danny_1 16.11.2010.

    OPROSTI MU BOŽE JER NE ZNA ŠTTO ČINI!

  • diva17 15.11.2010.

    Bože sačuvaj čega se sve ljudi sjete, kakav Onur, kakva Šeherzada, kakvi dvojnici? Dosta više te turskomanije u našoj Hrvatskoj.

  • drObispo 15.11.2010.

    Da se konačno utvrdi istina u ovom ,od iznimne državne važnosti,slučaju najbolje da ih se pozove u "Trenutak istine" i da ih Nanutica ispreskače pitanjima dok budu priključeni na detektor laži.Pa kome opanci, kome obojci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare