To je to što me zanima!

D. Keaton imala bulimiju jer je morala smršavjeti zbog uloge

Kada je imala 19 godina, Diane Keaton poslušala je redatelja i smršavjela pet kilograma zbog uloge. Nakon toga je počela njezina petogodišnja borba s bulimijom
Vidi originalni članak

Nakon što joj je redatelj u dobi od 19 godina rekao da zbog uloge mora izgubiti pet kilograma, glumica ga je poslušala. No nakon toga je započela njezina petogodišnja bitka s bulimijom zbog čega je morala potražiti pomoć psihijatra. Znala je pojesti dva sladoleda dnevno, no zbog straha od debljanja hranu bi zatim povratila.

Diane Keaton (65) u svojim memoarima pod nazivom 'The Again' otkrila je da je patila od poremećaja prehrane. Njezini problemi započeli su 1965. godine kada joj je redatelj rekao da zbog uloge Shelie u mjuziklu 'Kosa' mora izgubiti pet kilograma.

- Nisam bila zgodna poput Candy Bergen. Osmijeh je bilo vjerojatno sve što sam imala - prisjetila se glumica.

Oskarovka danas živi u Los Angelesu i ima dvoje usvojene djece, kćer Dexter (15) i sina Dukea (10). Nikada se nije udavala, a bila je u vezi s holivudskim zvijezdama poput Woodyja Allena, Warrena Beattyja i Al Pacina.

– Steve Jobs je stalno govorio o računalima, a to me uopće nije zanimalo. To je bio naš početak i kraj – napisala je glumica u memoarima koji će svjetlo dana ugledati 15. studenog. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SirDuck 11.11.2011.

    Kasnite skoro 50 god...

Komentiraj...
Vidi sve komentare