To je to što me zanima!

D. Latin: Zbog Hloverke sam 1995. napustio HTV

Denis Latin, vječni buntovnik HTV-a, objašnjava zašto je protiv Hloverke. Tvrdi da se prema njemu grozno odnosila u razdoblju od 1995. do 2000.
Vidi originalni članak

Nemam osobnih problema s Hlo, ali se profesionalno s njom ne slažem. Njezino imenovanje za urednicu Informativnog programa je simboličko-moralno pitanje jer je to povratak HTV-a deset godina unazad, objašnjava Latin zašto se posljednjih dana nesmiljeno obrušio na Hloverku Novak Srzić, a da se uopće nije prijavio na natječaj za neko od uredničkih mjesta.
- Nisam se prijavio jer smatram da sam mnogo korisniji kao urednik i voditelj 'Latinice’. I Vladimir Rončević je bio solidan - kaže Latin, koji se na bivšu uredničko-ravnateljsku garnituru ljutio jer “Latinica” nije bila sastavni dio Informativnog programa.
Na pitanje očekuje li povratak u ovaj program i hoće li dobro surađivati s Hlo Novak Srzić, ironično je odgovorio: “Ma kakvi!”.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bleki 18.09.2007.

    Dok drugi na Prisavlju mrmljaju među sobom, Latin govori glasno.

  • Nevenka 18.09.2007.

    Kad se samo sjetim nezaboravnog dnevnika na 2. programu pocetkom 90-ih- Hlo, Latica i Merla - vode specijalni rat. Dabogda vam svima kosa otpala

  • manitou 18.09.2007.

    Kao i bezvremeni političari na našoj političkoj sceni, tako i Hlo ima isti status nezamjenjive; trkelja, prodaje se, trguje, laže, petlja, sere, uvlači se i oscilira gore dolje iznad osi...sad će ona križ oko vrata, dekolte i to je to...izbori se bliže...

Komentiraj...
Vidi sve komentare