To je to što me zanima!

D. Meštrović smijenjen, ali ostaje na malim ekranima

Davor Meštrović će i dalje voditi "Dobro jutro", ali s novom partnericom Melitom Hrengek. U emisiju se vraćaju Mirko Fodor i Karmela Vukov Colić
Vidi originalni članak

Nakon što su ih prije nekoliko godina maknuli iz emisije “Dobro jutro, Hrvatska” Mirko Fodor i Karmela Vukov Colić opet će ujutro zabavljati gledatelje. Dosadašnji urednik bio je Davor Meštrović, a njega će zamijeniti Zvonko Varošanec, koji je uređivao “Dan za danom”. Na njegovo mjesto zasjest će voditeljica Tanja Tušek.
- Jako mi je drago što ću ovo raditi. Bit će promjena, ali za sada neću otkriti kakvih. Počašćena sam pruženim povjerenjem mojih šefova - rekla nam je Tanja. Jesu li Karmela i Mirko sretni, nismo saznali jer nisu bili dostupni za kometar. Davor Meštrović će i dalje voditi “Dobro jutro”, ali s novom partnericom Melitom Hrengek.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mmirka 13.05.2009.

    ko tu Tanju Tušek gura da mi je znati,uvjerljivo je najgora voditeljica ,niti je ugodna oku, a još manje uhu,nema pojma voditi.

  • user_35318 12.05.2009.

    e koja je to mafija na TV _u.Mestrovic je super voditelj ali to je tako kod nas ko iole vridi triba ga sikanirat...jadno

  • chuperak 12.05.2009.

    tanja od hostese koja samo plješće u Kolu Seće i okreće slova do urednice... a Meštrović majstor pa mijenjem...bRavO Hlo,Bravo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare